Wednesday, 12 December 2012

This for you ♥

I MISS YOU SO MUCH MUCH! :'(

Happy 1Years and 11months together forever forever and ever sayang :')
ILoveyou sayang.
Omy~ I rindukan you :( lama kita tak berjumpa. rindu sangat-sangat!
agaknya bila aku boleh jumpa condy. Ya Allah.. aku terlalu rindukan dia. masih menahan kerinduan ni :( harap sangat nak jumpa dia. tapi.. bila dia dah start kerja. macam mana? kita takkan jumpa? hurm.tak tak! tetap nak jumpa dia. aku jealouse tengok kawan kawan aku keluar. spent time with boyfriend. me? hurm............. :(
why why why? sadlifee. 

Aku ingin engkau ada disini...
menemaniku saat sepi....
menemaniku saat gundah....
Berat hidup ni tanpa dirimu.....
ku hanya mencintai kamu....
ku hanya memiliki kamu...
Aku rindu...
setengah matikepadamu...

Saturday, 3 November 2012

ƪ(‾ε‾“)ʃ hmmm...


Hmmƪ(‾ε‾“)ʃ ... Kenapa jadi macam ni? adakah aku membuat dia bosan atau dia.... nevermind.
pikirkan positif, jangan pikirkan negavitif. harghh! kusut kepala otak memikirkan. You know i miss you? the reason i came was there. hm but, macam takda pape aku datang. hm janji aku dapat lepaskan rindu aku, time aku jumpa dia haritu :') i miss you so much :* seriously lama gila aku tak jumpa dia. lama jugak aku tak datang sana. semuanya dah berubah aku tengok dkat sana. yelah macam-macam aku tengok dkat rumah sana dah lain and padang bola wow :o cantik. hehe. akhirnya aku jejak sana jugak, ramai cakap yang aku dah lama tak datang sana. hee rindu kawan kawan sana :( tu pon tak puas ouh jumpa, datang petang sampai malam dkat sana. tapi kena balik gombak balik. hish agaknya bila aku boleh datang sana? tak puas ~ tak puas ~ hmm :( Ya Allah. aku terlalu rindukan dia :( hope aku dapat jumpa dan lepak bersama.

Friday, 2 November 2012

SELAMAT HARI RAYA 2012

Selamat Hari Raya Adilfitri ;') 

Lama jugak aku tak on blogger. busy time raya tu. Aku nak cerita pada hari raya yang sangat indah bagi aku. aku gembira dapat kumpul satu famliy dan kawan kawan yang tersayang. tapi sayang, raya pertama yang aku teringat pada arwah nenek aku, terlalu rindukan arwah nenek :'( Dulu dipagi raya sangat meriah penuh gelak ketawa dengan arwah nenek aku. seronok sangat sebab dia masakkkan makanan kegemaran aku pada waktu raya. tak pernah terlupa masakkan makanan untuk setiap cucu-cucunya. tapi sekarang, segala-segalanya tinggal kenangan.hari raya tahun ni tak semeriah hari raya sebelum-sebelum ni. kejadian yang terjadi kepada arwah nenek aku, benar-benar membuatkan aku tidak akan lupa sampai bila-bila :')

Dan sebelum nak hari raya, aku bersyukur yang aku dah berbaik dengan zyraa :') aku happy sangat. sekian lama aku tak bertegur dgn zyraa, aku terlalu rindukan dia. nak dkat 5bulan aku tak bertegur  dgn dia. Awal bulan ramadhan aku dapat jumpa zyraa. dulu pergi sembahyang terawih selalu bersama. sekarang pon sama, tapi aku tak dapat sebab terlalu ramai orangkan. takpe lepas habis solat dapat jumpa dia. tapi sayang, aku takdapat jumpa, aku balik awal :( takpelah. pada hari raya pertama aku dapat kumpul kawan kawan aku :') dirumah cydaa, sepatutnya pagi raya. frist pergi rumah zyraa, Alang-2 semua dah kumpul dkat rumah cydaa. lepas pergi rumah cydaa kitaorang photoshort dulu. haha laka laka time tu. aku gembira sangat :D tapi aku tak dapat beraya bersama boyfriend aku, dia dkat kampung time tu. takpelah hari mybe boleh beraya bersama-sama. haha yang paling sweet and comel tu dia nak sama warna dengan aku (kelabu) haha so sweet :*


Hari raya tahun lepas :')


Hari Raya tahun ni 2012, semua warna sama haha sorang je yang lain :'D
Gembira sama dengan dorang ;') kawan sampai bila-bila.

Monday, 13 August 2012

Dear i miss you ;'*

Hi, I Miss You :'*

long we do not see. I miss you, I hope we will meet one day. I need you there beside me forever. I am very happy when there beside you. love you right back to back shoulder.

Saturday, 7 July 2012

Hari penuh gembira bagiku ♥

Hi xD, now story i'm very happy back w him :D
dia melamar aku balik, dia tahu yang aku sayangkan dia. tergilakan dia sorang  je u_u ecewahh! hehe. tapi aku sayangkan dia sangat sangat. hati ni cuma dia sorang. now i'm hapy wif him. dia segala galenya buat aku, semangatku then bahagia dgn dia. aku harap kita akan kekal selamanya :* amin.....
Happy anniversary sayang, dah genap 7months wif him ♥ loveyou :*
alhamdulilah semuanya baik baik je. aku happy bersama dengan dia. haha xD dia buat aku tergelak tak berhenti henti. so sweet xD K, time ni ada hari terbuka disekolahku. haha dia ajak aku lepak dengan dia. hikhik seronok laa lepak bersama dengan dia and kawan kawan dia. haha boleh jadi gilalaah. pada hari terbuka tu. sweetkan? saya tahu tu xD hati aku berdebar debar bila ada dengan dia. bila dia tiada aku susah nak senyum and gelak walaupun tepaksa. bila ada dia aku happy sangat.
iloveyou Shahredza idzwan :*


 Kan best kalau dia nyanyikan aku sesebuah lagu xD haha cair! ~

Monday, 28 May 2012

I'm back alone Forever :')

Hi, assalammulaikum :)
this stroy i'm single back, i'm know just me and you is nothing angin, we can friend :') i hope i cant be you friend.
last semalam hati aku berdebar dan rasa tak sedap hati :'( k, normal lah kan? then tu aku biarkan jelah, tunggu sampai dia text aku, lama lah gak dia tak text aku :') k, aku faham dia tkda kredit, last malam semalam, dia text aku dia mintak break, k motif? dia cakap dia nak jadi kawan jeh, simple ringt? aku tahu tu, dia ada orang lain paling buat dia happy, pandai layan dia, but me? nothing........ aku pasrah semua niy, dah banyak kali dah, lepas niy aku mula hidup baru, then bila aku hidup baru, aku terpaksa diri, tak nak cari yg lain, biar aku single sampai bila lah, lelaki kata-kata jeh manis and then jadi pahit :'( Dulu kita bagaikan KLCC, awak selalu disisi saya tetapi sekarang saya bagaikan MENARA KL yang keseorangan dan tiada teman, aku dah mula sayang dia, just dia jeh tak tahu yg aku sayang kan dia, hanya mampu bersabar jeh :'(
Sayang itu datang bila kita semakin rapat dengan dia, bila kita tidak terpisah, baru lah sayang tu datang, hm, selama kita lepak bersama, aku rindukan semua tu, tu hanya kenangan sajah, aku tak perlu ingat dia balik, bukan hak milik kita pon, buang keruh ambil jenih, i'm try forget this, but i'm cant't forget you but i take care about you and i always love you and i miss you :'( aku tak boleh lah lupa kan kau, aku akan ingat kisah kita yg dulu, i'm hope you can happy with someone yg boleh kan happy akan kau, aku try henti tangisan air mata niy, kau boleh hidup bebas, satu jeh kau tak pernah bersyukur ada kasih sayang dan cinta kau ada depan mata, just lupa kan jeh, aku tahu, aku niy membosan kan right? tahu dah..... lepas niy malas dah cari yg baru, selalu hati terseksa jeh :'( i' hope you happy and i happy too, my heart so sad and broken </3 :'( thanks Mycrush,

Tuesday, 22 May 2012

Aku exccident :'(

Hi semua, assalammualaikum. lama tk on blog kann,
k, lama laa gak coz kite exccident :'( sedihkann.
niy pon bolehlaa, sebab bosan duduk rumah, baik online, yelah takkan nak jalan kot, kaki sakit,
macam mana laa exccidentkan, hm nasib jumaat tu balik dari sekolah, otw balik macam mana ntah boleh langgar van :-/ hm, time tu aku tak sedar, sedar sedar pon ada dkat hospital o.0 lama laa gak aku pengsan kan.aku tak ingat macam mana boleh langgar. aku tahu van langgar kot >.< Ahaaa! tak tahu. ayah dan adik aku tkda pape, tak teruk sangat. adik aku luka dkat siku, aku kaki, lutut, kepala, nasib tak mati terus..........
kepala terhentak kuat laa gak, bengkak ooooo.........
tak boleh nak buat pape. baring pon sakit, berat sakit bengkaknyaa. haa pon bolehh --" tapi aku bosan duduk rumah dah niy, tak buat pape, online jeh minggu niy, doctor kasi seminggu terus cuti. wow! 0.o haha baguslaa tu. tapi aku nak gak sekolah, sekolah tk bosan sangat, tapi kan naik tangga, duduk lagi laa sakit. kaki tak boleh nak bengkok, adoii........ macam mana ea? terpaksa duduk dkat kantin, dah laa jalan pelahan. kalau laju sikit, memang taklaa aku melalak tahan sakitan niy :'( aku nak pergi sekolah jeh. tapi mak aku tk kasi lagi. hish...... bosanyaaaa.....