Sunday, 15 January 2012

Dream ^^

 

I Fell you heart , setiap hari kalau boleh aku asyik nak lepak dengan kaujeh , terlalu happy sangat-sangat wey ,
selalu kau buli aku kan dengan tangan kau yang omeyy macam doreamon , muahehe ,
dia pandang muka aku setiap hari ,  Selalu buat aku tergelak , ape motif ? aku tak tahu lah , hehe xD aku suka gelak ketawa dia, senyum dia. suka buli aku. sikit sikit aku dapat merasa kehangatan cinta. baru permulaan laa kata kan. gaduh, not yet. belum ada lagi nak cari gaduh xd haha. baru nak alami, Biasalah letuw xD hehe. 
K, the end no stroy but this. next time i well be story k ;D

No comments:

Post a Comment