Monday, 26 March 2012

HAI , MISS YOU xD

assalammualaikum :*
 hay babe ! xD 
dah lama aku tak update blog aku, okay dah berhabuk dah, just simple, right ?okay, nak cerita barape sikit, pasal BFsaya amsoly saya rindu dkat dia xD haha.aku happy sangat lepak dgn kau xD rinduuu pelukk kauu macam teddy bear ;p hehehe ~ kalau boleh tiaptiap hari nak lepak dengan kau. tapi nak buat macam mana selalu ada halagan.kita jarang sangat jumpa :( tidak dulu kita selalu jumpa. sekrang niy tak dah. duduk rumah.
kebanyakkan kes kes lari, culik or macam macam lah. sebab kes macam tu lah aku langsung tak keluar.kesian dia, tapi bukan apa, mybe hari lain, insayallah kita akan bertemu jua :'D walau macam mana pon aku tetap rindu kau, menyangi kau xD even kalau aku jelly for what. aku tak suka tahcing tak tentu pasal :'( cukup lah macam dulu, aku kuat tahcing, aku tahcing bukan apa, aku sayangkan kau :* aku tak suka orang ambik kau dari aku :'( aku sayangkan kau.

No comments:

Post a Comment